L’associació de Gent Gran Torre Baró i l’AV Prosperitat, Medalles d’Honor de la Ciutat

Es reconeix la tasca de les dues entitats compromeses amb la millora dels barris, la integració i la cohesió social

L’associació de Gent Gran de Torre Baró i l’associació de Veïns i Veïnes de Prosperitat han rebut ja la Medalla d’Honor de la Ciutat. L’acte va tenir lloc el dimarts 26 de novembre al Saló de Cent, i va guardonar 25 persones o entitats que es dediquen a l’acció comunitària i la participació ciutadana, a la defensa dels drets i la dignitat de les persones, a l’acció veïnal compromesa amb la millora dels barris de la ciutat i a la cultura, el lleure o l’esport.

En concret, l’associació de Gent Gran de Torre Baró va rebre la medalla per la promoció de les persones grans del barri de Torre Baró a través de diverses activitats lúdiques i culturals, així com per la implicació en la millora de les condicions de vida del barri. L’associació de Veïns i Veïnes de Prosperitat, de la seva banda, en reconeixement al dinamisme i la lluita a favor del barri de la Prosperitat i l’impuls de projectes per a la cohesió i la integració social del barri.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies