Porta es converteix en territori zombie per una nit

El barri acull avui una gimcana de rol en viu amb el repte de sobreviure 

No us espanteu si aquesta nit us trobeu pels carrers de Porta amb corredisses de persones fugint de zombies. El joc de rol en viu ‘Zombie Zone’ ha triat el nostre districte com a l’escenari per a una nova partida en què els participants hauran de sobreviure a l’atac de les criatures, completar missions, ajudar o vendre altres membres per arribar al refugi  i gestionar els recursos que aconseguiran, en forma de cartes (armes de protecció com motoserres o armadures). A més de la pròpia supervivència, els actors del joc indicaran altres missions i proves que s’hauran de dur a terme en un terreny de joc ple d’enemics. Tot en una lluita contrarellotge per arribar al refugi antizombie en una partida que, segons els organitzadors, sol allargar-se unes quatre hores.

En cas de rebre una mossegada, els  participants poden ser auxiliats per algú que porti una farmaciola, però dins el refugi. Les víctimes dels zombies es convertiran també en morts vivents a la cacera de noves captures, després de passar per l’equip de maquilladors.

Teniu més informació al web de l’organització.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies