Fira de Nadal i Reis a la via Júlia fins al 5 de gener

La marquesina rep també la visita dels informadors de la Zona de Baixes Emissions 

Aquesta setmana ja s’ha acabat d’instal·lar la tradicional Fira de Nadal i Reis a la marquesina de la via Júlia. Com cada any trobareu tota mena de guarniments com ara arbres de nadal, figures del pessebre o altres propostes menys tradicionals.  També hi ha parades dedicades als regals, algunes de caire artesanal.  I, com ja va sent habitual en aquestes dates, també hi ha instal·lat l’stand de recollida de joguines solidàries. Una iniciativa que té com a principal objectiu que tots els nens i nenes rebin el seu regal la Nit de Reis.  La fira, organitzada per l’Eix Comercial Nou Barris Centre Comerç, estarà oberta fins al 5 de gener  de 10 a 21h.

A més, fins al 10 de desembre, un equip de persones es desplegarà per la fira de Nadal amb l’objectiu d’informar a peu de carrer de tot el que té a veure amb la Zona de Baixes Emissions Rondes Barcelona(ZBE rondes BCN), que a partir de l’1 de gener comportarà restriccions d’accés i circulació per a tots aquells vehicles que no disposin del distintiu ambiental de la DGT. La voluntat de la campanya és arribar al màxim de ciutadania possible abans i després de la implementació de la mesura, tant per als veïns i veïnes de la ciutat com per a aquelles persones que s’hi desplacen diàriament.

En aquest sentit, els objectius principals d’aquesta acció són:

  • Informar la ciutadania de la posada en marxa de la ZBE i el canvi d’hàbits que això suposarà
  • Explicar la necessitat d’aquesta mesura per preservar la salut de la ciutadania, sobretot dels col·lectius més vulnerables, infants i gent gran
  • Donar a conèixer opcions de transport per moure’s per dins la ZBE (transport públic, bicicleta i a peu), exempcions per a determinats col·lectius, i informació general sobre el registre metropolità de vehicles

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies