Un mural d’artistes urbans a Vallbona

L’obra d’art esta situada al latertal del Casal de Barri al carrer d’Oristà 

Si passeu pel Casal de Barri de Vallbona descobrireu una nova obra d’art al districte. I aquest cop no estarà entre les quatre parets, sinó a una de les parets, concretament la del lateral de l’equipament situat al carrer d’Oristà, 8.

L’han duta a terme tres artistes de referència de l’art urbà espanyol: Emilio Cerezo, Fafa Márquez i Pollo7.  Tots tres han pintat un mural on les característiques formes clàssiques de tots ells hi han quedat plasmades. Es tracta d’una peça on el figurativisme es fon amb una composició d’allò més contemporània a partir de formes geomètriques.

Aquesta acció artística s’ha dut a terme en el marc de Tàpia, de B-Murals, una exposició col·lectiva de 24 artistes urbans referents del neo-muralisme i el figurativisme més trencador i contemporani. Comissionada per Axel Void, aquesta trobada ha congregat un conjunt d’artistes que, centrats en motius com la quotidianitat i les ironies resultants de la condició humana, creen les seves obres a partir de tècniques pictòriques clàssiques tant dins com fora de la galeria. En podreu gaudir fins al 29 de febrer a la Nau Bostik, al districte de Sant Andreu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies