Reciclar càpsules de cafè a la biblioteca de Canyelles

L’empresa de Serveis ambientals Argelaga organitza un taller infantil a partir dels 6 anys 

La biblioteca de Canyelles ofereix avui un taller ambiental per a infants, a partir de 6 anys. L’empresa de Serveis Ambientals Argelaga ensenyarà als més petits a reciclat les càpsules de cafè.  Les trobem sovint a casa, i un cop passades per la màquina de cafè deixen de complir la funció per la qual van ser creades. Normalment pasen a ser residus que la gent acostuma a llençar. Però en la majoria dels casos se’ls hi pot donar una segona oportunitat. Al taller d’avui els més petits aprendran com estan formades les càpusles, el seu procés de producció, d’on venen, com s’haurien de separar selectivament i com es poden reciclar.

Lletra Petita – Tallers de descoberta: Tot el que podem fer amb càpsules de cafè, a càrrec d’Argelaga.

A les 17.30h a la Biblioteca Canyelles.

Cal inscripció prèvia. Aforament limitat.

Edat recomanada: a partir de 6 anys.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies