S’instal·len nous punts del Bicing a Nou Barris

El servei es posarà en marxa en un parell de mesos

Des de fa uns dies els operaris treballen en la instal·lació de nous punts del Bicing en barris com Verdum, la Prosperitat o Canyelles. Feia anys que des de Nou Barris es reclamava l’arribada del servei de Bicing a tots els barris, ja que fins ara el districte tan sols tenia 12 estacions, ubicades totes elles a la part sud. Fa un any l’Ajuntament va anunciar el desplegament del Bicing al districte amb 16 noves estacions per al mes d’abril, però no ha estat fins ara que han començat les obres. Segons informen des del Bicing, es preveu que entre la instal·lació i l’obertura definitiva de cada estació hi ha un termini d’uns dos mesos. En aquest temps es fan les legalitzacions de la instal·lació elèctrica i la resta de comprovacions.

Les noves estacions que s’estan instal·lant formen part del procés d’ampliació que la xarxa del Bicing està implementant, amb  més de 90 noves estacions a tota la ciutat. Està previst que aquest procés finalitzi a l’abril de 2020.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies