Els Propis celebren el seu tradicional Concert de Nadal

L’església de Sant Sebastià acull el recital amb entrada gratuïta

Un any més el Centre Cultural Els Propis organitza el Concert de Nadal. Serà avui a les 19h a l’església de Sant Sebastià, ubicada al carrer de Viladrosa, 96. El recital el protagonitzaran dues corals. La noubarrienca Canticòrum estarà acompanyada del Cor Vila Azari.

El programa facilitat pels dos conjunts mostra un repertori essencialment renaixentista, amb una especial atenció al Cançoner d’Uppsala, un recull de villancets castellans que va  recopilar Ferran d’Aragó, Duc de Calàbria, al segle XVI. L’entrada al concert és gratuïta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies