Alumnes de 5è de l’escola Víctor Català organitzen una recollida d’aliments

La iniciativa és una de les capses d’aprenentatge que treballen al llarg del curs

Els alumnes de 5è de l’escola Víctor Català han organitzat una campanya de recollida de productes per al Banc d’Aliments. Al llarg del trimestre s’han involucrat de ple en aquesta iniciativa que s’inclou en una de les capses d’aprenentatge del curs. En aquestes capses els alumnes troben informació, material de suport i un qüestionari sobre una temàtica. En aquest cas els alumnes de cinquè han llegit sobre la recollida d’aliments, han fet tot un seguit d’exposicions a la resta dels cursos per informar sobre els tipus de productes que es poden donar i, finalment, han organitzat una recollida, amb la col·laboració de l’AFA de l’escola.

Organitzats per grups han preparat els cartells, els tríptics i els estands de recollida de productes. Al llarg d’una jornada han rebut tal quantitat d’aliments que no han fet prou amb les quinze capses que els hi havia deixat el Banc d’Aliments i han hagut de demanar-ne més.  Totes les classes de l’escola s’han implicat en el tema i han aportat el seu paquet d’arròs, llet, oli, i altres productes de llarga caducitat.  Des dels més petits als més grans han lliurat els productes als seus companys de cinquè, que estan molt satisfets amb el resultat de la campanya.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies