Un camí per millorar la connexió entre Vallbona i Can Sant Joan

Les obres, pràcticament enllestides, parteixen del carrer d’Oristà fins al carrer del Bosc

Ja és visible el nou camí que connectarà els barri de Vallbona, a Barcelona, i Can Sant Joan, a Montcada i Reixac.  Els veïns ja disposaven d’un pas que voreja el Rec Comtal, tot just a tocar de les vies de la Renfe. Per sobre d’aquest camí, arranjat ja fa uns anys, s’ha obert un segon trajecte per a vianants des del carrer d’Oristà travessant el turó fins arribar al carrer del Bosc de Montcada i Reixac.

Les obres han rebaixat el fort pendent de la zona, que es trobava en un 16%. Al voltant del camí s’ha creat una zona enjardinada amb arbres i plantes.  Per fer-ho es va haver de retirar bona part de la vegetació que cobria tot aquest turó. Estava previst que les obres estiguessin enllestides al juliol, però a hores d’ara el nou pas encara està tancat als vianants. Per poc temps, perquè a banda dels camins i arbres els operaris ja han instal·lat molts elements com ara una barana per al pas més elevat i un peculiar hotel d’insectes que dona la benvinguda a l’entrada del camí pel carrer d’Oristà.

La connexió amb el barri de Can Sant Joan és molt important per als veïns de Vallbona. Són molts els que es desplacen fins a aquell barri de Montcada i Reixac per fer les compres o per portar els nens i nenes a les escoles, entre altres raons.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies