L’institut escola Antaviana i l’escola Àgora obren el pati aquest Nadal

Del 21 de desembre al 7 de gener, excepte els dies festius, en horari d’11 a 14 h

L’Ajuntament de Barcelona, per mitjà de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, ofereix a infants, joves i famílies la possibilitat de seguir gaudint del servei municipal de patis escolars oberts al barri durant el període de vacances escolars de Nadal i Reis.

A Nou Barris en tindrem dos, el de l’institut escola Antaviana i el de l’escola Àgora, d’11 a 14 h.

Des de dissabte 21 de desembre i fins al dimarts 7 de gener (excepte els dies 25 i 26 de desembre de 2019 i els dies 1 i 6 de gener de 2020), aquests patis esdevindran espais d’ús públic i amb activitats de dinamització educativa mitjançant maletes de circ, jocs de pilota, jocs de raqueta i arts plàstiques. L’accés als patis escolars és lliure.

Després del període de vacances escolars de Nadal i Reis, a partir del 8 de gener de 2020, els 62 patis escolars oberts al barri de la ciutat tornaran a obrir les seves portes en el seu horari habitual.

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d’ús públic per a infants i joves i les seves famílies, i on es desenvolupen també activitats de dinamització educativa.

Cada pati escolar compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions, gestiona i comunica les incidències i recull els indicadors d’ús establerts.

Aquesta iniciativa municipal compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies