La campanya Joguines Solidàries fa una crida per recopilar regals per als infants

L’objectiu és atendre un miler de nens i nenes derivats de Serveis Socials

Un any més l’Església Nou Barris té en marxa un punt de recollida de joguines a la fira de Nadal i Reis de la marquesina de la via Júlia. El centre protestant té com a objectiu reunir regals per a un miler d’infants derivats de Serveis Socials. A més, també s’enviaran joguines, com ja es va fer l’any passat, a camps de refugiats com el de Lesbos.

La campanya accepta joguines noves i de segona mà sempre i quan estiguin senceres i sense desperfectes importants. Cada any reben més de 15.000 joguines que reparteixen en lots de regal. Els voluntaris fan una crida a participar i, sobretot, a portar joguines, jocs o material escolar i esportiu adreçat als nens i nenes més grans, entre els set i els 14 anys. En total a la campanya participen unes 35 persones, tant reben les donacions, com classificant-les i fent els lots que es lliuraran a les famílies. El llistat dels infants que rebran els obsequis els aporten les cinc oficines de Serveis Socials de Nou Barris, a banda d’altres punts del Gòtic.

Ara per ara, la campanya funciona a bon ritme de donacions. A més del veïnat i els visitants de la fira de Nadal i Reis de la via Júlia  hi estan col·laborant entitats i eixos comercials d’altres districtes, i fins i tot diverses entitats com el Club Esportiu Congrés que enguany els ha dedicat la taquilla (amb entrades en forma de joguina) del partit de futbol del cap de setmana. La pròpia paradeta solidària és l’aportació de Nou Barris Centre Comerç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies