L’Ateneu Popular comença a servir racions de ‘Sopa’ per Nadal

Arriba l’estrena de l’espectacle del Circ d’Hivern d’enguany a taquilla  

La proposta del Circ d’Hivern d’enguan s’estrena avui, després de la preestrena amb invitació de dissabte passat. En total se serviran 21 racions de ‘Sopa’ fins al 19 de gener. L’espectacle trenca enguany la foto familiar idíl·lica de l’àpat nadalenc. ‘Sopa’ mostra la trobada anual de diverses generacions d’una família des dels anys 30 fins a l’actualitat en una tragicomèdia que vol obrir el debat a l’espectador. “Els personatges continuen dient les mateixes frases, menjant la mateixa sopa cada Nadal. –  explica Marcel Vidal, el director ‘Sopa’ – Continuen fent aquelles coses que potser ja no tenen gaire sentit i no es pregunten per què les fan. Ensenyem tot això tal i com és sense amagar qualsevol tabú i per això també hi són els drames que no acostumem a ensenyar”.  Cinc personatges tradueixen les diverses emocions a sis disciplines de circ diferents, amb dosis de break dance i dansa acrobàtica. L’acció baixa de l’escenari habitual a una platea que vol apropar el públic a l’estil de la carpa de circ.

El Circ d’Hivern arriba a l’edició 24 amb ‘Sopa’, just l’any que l’Ateneu Popular 9 Barris ha rebut el Premi Nacional de Circ. Podeu adquirir les entrades a taquilla, per telèfon o a partir de la web de l’Ateneu Popular 9Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies