Els elfs recullen cartes per als Mags d’Orient o Pare Noel a Virrei Amat

Els comerciants instal·len una carpa màgica per als nens i nenes 

Al llarg del matí dos elfs es traslladen a Nou Barris per rebre als nens i nenes. Els comerciants de Virrei Borbó els han preparat una carpa màgica per recollir les cartes que els infants han escrit per als Mags d’Orient i/o el Pare Noel. Els dos elfs arribaran a les 11.30 i marxaran a les 13.30h, perquè aquests dies han d’atendre moltes peticions, però si no teniu temps d’apropar-vos no patiu que teniu moltes altres opcions per fer arribar els vostres missatges: la bústia reial situada al plaça Major del Districte, els patges Reials que aniran visitant mercats o equipaments, … Teniu temps fins al dia de la Cavalcada!

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies