Bon Nadal!

L’equip de NouBarris.net i Nou Barris Televisió us desitgem molt bones festes 

L’equip al complet de Projectart, associació que gestiona Nou Barris Televisió, Noubarris.net i Relligant Nou Barris, vol desitjar als nostres seguidors i espectadors un Bon Nadal. Volem que gaudiu al màxim d’aquestes festes en companyia dels familiars i amics que més estimeu.

Volem celebrar amb vosaltres que, any rere any, els nostres amics creixen a les xarxes socials.  La vostra confiança és el millor regal que podem rebre en aquestes dates. A canvi continuarem esforçant-nos cada dia per informar-vos de l’actualitat del districte de Nou Barris. Bones Festes!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies