En marxa les obres a la pista del CBS Canyelles

La pista situada al pati de l’escola Deià es cobrirà parcialment amb una lona

Els operaris ja han aixecat el terra d’una de les pistes del Club de Bàsquet Canyelles, situades al pati de l’escola Deià. És el primer pas per aconseguir una canxa coberta, necessària per a la supervivència del club. La Federació Catalana de Basquetbol ja els hi havia donat un ultimàtum: si la pista no reunia les condicions, l’equip masculí no podria jugar en tercera i el femení, actualment en segona, també hauria de baixar de categoria. A principis d’aquesta temporada, el CBS Canyelles va traslladar provisionalment els entrenaments i partits al pavelló de Llars Mundet, amb el compromís de l’Ajuntament de l’inici de les obres a la seva pista. Amb un parell de mesos de retard, el club veu ara com les tasques de cobertura de la canxa ja han començat.  Està previst que les obres estiguin enllestides a la primavera.

De moment, les màquines ja han tret tot el terra de l’antiga pista i estan treballant per instal·lar-hi noves canalitzacions i serveis. També s’estan preparant els ciments que rebran la cobertura prefabricada. Mentrestant, els equips federats entrenen i juguen al pavelló de Llars Mundet. Per als infants de l’espai i escola de bàsquet han aconseguit la cessió d’una de les sales de l’escola per fer sessions de caire teòric.  El casal de Nadal es fa també en aquest espai.

Els jugadors dels equips, l’escola i els infants de l’espai del bàsquet Canyelles fa anys que fan servir les pistes de l’escola Deià per a entrenar i jugar els partits. La pista, però, no reunia els requisits marcats per la Federació Catalana de Bàsquet. No només per no estar coberta, sinó també perquè el terra estava en males condicions i havia provocat entrebancs i lesions a diversos jugadors. Darrerament s’havien dut a terme alguns arranjaments als vestidors i la grada, i també s’hi va instal·lar una nova caldera, però les millores eren insuficients per al club. Els hi calia una pista coberta per no haver de suspendre partits i entrenaments cada cop que plovia o feia massa fred per jugar. Per aquest motiu es van mobilitzar en diverses ocasions i van fer arribar la demanda al districte, en diverses audiències públiques de l’anterior mandat. Des de l’Ajuntament finalment es va aconseguir el pressupost per instal·lar una lona a la pista, però calia l’autorització del Consorci d’Educació de Barcelona, propietari de la pista.  Amb el suport de tots els partits es va aconseguit aquest permís.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies