Festa de Cap d’Any solidària a la Prosperitat

La sessió comença al Casal de Barri a les 00.59h amb Djs Pel Canvi

Tot l’equip de NoubarrisNet us volem transmetre els millors desitjos de cara al 2020! I per començar-lo de la millor manera possible, us suggerim la festa amb què el Casal de Barri de la Prosperitat acostuma a donar la benvinguda al nou any. Aquest cop, a més, la festa tindrà un component solidari. I és que, per una banda, la sessió estarà amenitzada per Djs Pel Canvi, un col·lectiu de joves sense ànim de lucre i amb seu a la ciutat que treballen en  projectes, col·laboracions i esdeveniments que sempre uneixen la música (especialment relacionada amb els djs) i acció social. D’altra banda, el guarda-roba estarà a càrrec de les components d’altre entitat solidària, Lola no estás sola, que treballa les necessitats bàsiques de les dones sense llar.

La festa començarà una hora després del canvi d’any, així que teniu temps de menjar el raïm en família o amics abans de celebrar el 2020 com es mereix.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies