Recta final de les obres del vial de Pedraforca

Està previst que durant el mes de gener s’obri el pas per als vehicles

Durant les properes setmanes està previst que s’estreni el nou vial per a vehicles que connectarà el final del carrer de Pedraforca amb la rotonda de Can Cuiàs. Serà un vial d’un únic sentit, descendent, que dona resposta a una reivindicació antiga dels veïns de Ciutat Meridiana, que reclamaven des de fa anys que el carrer de Pedraforca tingués sortida. Fins ara, aquest carrer acabava en una rotonda on els cotxes havien de fer mitja volta. Per aquesta raó s’ha obert una carretera en paral·lel al camí de vianants –estrenat l’any passat- que baixa a través de la muntanya fins a la cruïlla del carrer de les Agudes amb el passatge de Wagner, connectant així amb el barri proper de Can Cuiàs.

El projecte té un pressupost d’un milió i mig d’euros i inclou també la instal·lació de mobiliari urbà i la implantació de xarxa de clavegueram. També es naturalitzarà el talús amb nova vegetació amb la corresponent xarxa de reg.  Les obres van començar a la primavera, amb molts mesos de retard. Un cop obert el vial, els veïns recuperaran el camí de vianants que transcorre en paral·lel. Aquest camí es va tancar, per seguretat, a causa de les obres. De fet en un principi les obres de camí i vial s’havien d’enllaçar, però la tramitació de les expropiacions necessàries dels terrenys per obrir el vial va endarrerir el procés. Ciutat Meridiana té la peculiaritat que molts dels espais que envolten els edificis pertanyen a les comunitats de veïns. I es van haver de fer unes 500 expropiacions per poder engegar les obres del vial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies