Campanya de recollida de joguines a la plaça del Virrei Amat

L’AV de Torre Llobeta organitza el recapte amb el repte de superar les mil aportacions

Un any més els membres de l’AV Torre Llobeta-Vilapicina organitzen una recollida solidària de joguines a la plaça del Virrei Amat. L’entitat fa 15 anys que recull obsequis durant quatre dies, des del 2 fins al mateix dia 5, un cop que la cavalcada dels Reis Mags passi per la plaça. La parada és oberta des de les 10h fins a les 20h. Les aportacions es destinen en part a la campanya general de la ciutat ‘Cap nen sense joguina’ i l’altra part a la parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina.

Des de l’associació de veïns es demana la col·laboració del barri, amb el repte d’arribar al miler de joguines recaptades. El primer any recorden que van recaptar 150 joguines, mentre que l’any passat van arribar a 900. Només demanen que siguin articles nous, independentment del preu, i orientades a totes les edats, des dels més petits a les edats més complicades, a partir dels deu anys. Asseguren que el primer dia és el més fluix però cada any acaben satisfets d’haver complert amb les expectatives.

Com a agraïment, l’entitat veïnal regala a les persones que aporten el seu gra de sorra  calendaris de l’AV, caramels i descomptes per a les atraccions de la fira de la plaça del Virrei Amat. Precisament els firaires col·laboren amb la campanya. D’una banda amb els vals descompte i per altra, aporten una bossa de joguines i jocs.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies