Nou Barris rep els Mags d’Orient

Arriben en tren a la Zona Nord a les 17.30h, i a les 19.15 h comença la cavalcada 

Ja arriba la nit més màgica de l’any. Els Mags d’Orient, avui passegen per Nou Barris amb les seves riques comparses de patges reials. Encapçalen la columna els Astròlegs, que observen el cel per valorar com de prop està l’estel Fugicer, que indica el camí per arribar a Betlem. Els reis el segueixen amb la seva cort de camells, de mercaders, d’inventors de joguines, d’habitants de paisatges exòtics que fan més amè el camí amb la seva música i les seves danses. Dos personatges importants amb encàrrecs molt necessaris: el Carter Reial, que recull les cartes de tots els infants, i el Patge Xumet, que marxa carregat d’aquell objecte tan preuat per als més petits que ja es fan grans. És una nit molt especial, carregada de nervis que fan pessigolles a la panxa… no patiu, que les fades vetlladores de la son ens faran dormir profundament i tenir dolços somnis. La comitiva reial també ve carregada de regals per a tothom i d’una carmelera que llença caramels a tort i a dret. El rei Melcior, el rei Gaspar i la reina Baltasar entraran a casa gràcies als vigilants de la Clau Màgica de les cases de la ciutat, i estaran representats al llarg de l’any pels Guardians dels Valors Humans. I enmig de tanta alegria, la Reina de l’Infern, dins la seva carbonera, ens regalarà carbó entre flames lluminoses.

  • 17.30h Arribada en tren dels Reis d’Orient a l’estació de Renfe de Torre Baró.
  • 18h Gran espectacle de rebuda als reis a la plaça Major de Nou Barris. Un d’ells dirigirà unes paraules a les persones assistents (acte amb servei de subtitulació i interpretació en llengua de signes)
  • 19.15h Inici de la cavalcada. Recorregut: via Favència, via Júlia, plaça de la República, passeig de Verdum, carrer del Doctor Pi i Molist, passeig de Fabra i Puig, avinguda Meridiana

I per acabar, sapigueu que la cavalcada de Nou Barris és la de més èxit de totes les que es fan entre els districtes. Això és possible gràcies a l’esforç de moltes entitats i institucions: Banda Simfònica de Roquetes – Nou Barris, AMPA CEB Luz Casanova, Assoc. Comerciants Mercat de la Mercè, Hermandad Los Romeros, AMPA Escola Jesús-Maria Claudina Thévenet, Societat Coral L’Ideal d’en Clavé, AV Trinitat Nova, AMPA Cor Maria Sabastida, AV Roquetes, Vocalia Joves Turó de la Peira, SESE, CC García Lorca, AFA Escola Timbaler del Bruc, CC Manuel de Falla, Parròquia Sant Rafael, AMP FEDAC Amílcar, Associació Sociocultural La Indomable, Alzamora CF, Associació Juvenil Tronada, AFA Escola Àgora, Associació Porta Cultural, Grup de Foc de Nou Barris, Agrupament Scout Cruz del Sur la Porta.

Bona i màgica nit, Nou Barris!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies