Comerciants i veïns valoren positivament les obres de reforma de Mina de la Ciutat

El carrer ja llueix trams de voreres renovats, amplis i accessibles

La reurbanització del carrer de la Mina de la Ciutat ha superat l’equador amb, ara per ara, satisfacció per part de veïns i comerciants. Segons la comissió de seguiment de les obres, s’estan complint els terminis previstos fins ara, tot i que s’han anat introduint algunes modificacions consensuades al projecte. Precisament valoren molt positivament que l’AV Roquetes i l’associació de comerciants del barri poden participar i aportar opinions sobre aspectes que portats al carrer, no els acaben de convèncer. Ho fan en reunions que tenen lloc amb l’administració i l’empresa de les obres cada mes i mig. Les obres van començar el passat mes de juny i està previst que les Roquetes estreni el carrer cap a finals de maig.

Actualment ja s’han renovat i ampliat les voreres de bona part del carrer per tal d’afavorir el passeig i deixar enrere els antics panots, vells i desgastats. Ara l’aspecte de la vorera és peculiar: els panots canvien el disseny cada pocs metres. A més s’introdueixen algunes zones verdes i, el millor de tot, s’adapten les cantonades de les voreres i s’eliminen les barreres arquitectòniques que hi havia fins ara, com escales o forts pendents. Així es millora la seguretat en travessar el carrer. De la mateixa manera, s’ha mogut uns metres un pas de vianants per fer-lo coincidir amb les escales mecàniques del carrer de Ballot.

A banda dels aspectes més vistosos, també s’ha renovat el clavegueram i s’instal·larà nou mobiliari urbà i enllumenat. A més, queda pendent la creació d’una mini rotonda al final del carrer de la Mina de la Ciutat, per afavorir el canvi de sentit dels vehicles. Precisament és una victòria veïnal i dels comerciants que el carrer mantingui els dos sentits, ja que en un principi estava previst que passés a ser d’una única direcció. Per orografia i estructura del barri finalment es va optar per mantenir els dos sentits un cop acabin les obres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies