Obres d’ampliació del pont sobre les vies de tren a l’avinguda Puig de Jorba

S’ampliarà el pas entre Vallbona i Ciutat Meridiana per a vehicles i vianants

Aquesta setmana s’han iniciat les obres al pont d’Adif de l’avinguda Puig de Jorba, al barri de Vallbona. L’objectiu és ampliar el pas perquè hi puguin circular adequadament tant vehicles com vianants. L’actual pont creua les vies del tren a l’avinguda Puig de Jorba entre el passeig de la Pineda i el Torrent de Tapioles. A dia d’avui el pas té una amplada de 4,70m amb un únic carril de circulació entre Vallbona a Ciutat Meridiana compartit amb els vianants. Les obres afegiran una estructura adossada al pont de 2,50m d’amplada per als vianants.

Les actuacions consisteixen en la demolició, moviment de terres, l’execució de murs de contenció i la modificació del traçat a l’extrem del pont a l’avinguda Puig de Jorba amb el Torrent de Tapioles. També es renovarà la xarxa d’enllumenat i s’hi instal·larà un nova xarxa de sanejament i una xarxa de telecomunicacions. Tot plegat es preveu que quedi enllestit d’aquí sis mesos, al juliol.

Mentre durin les obres hi haurà diversos talls de circulació i afectacions al trànsit de vianants a la zona que seran degudament senyalitzats.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies