La pista semicoberta del CEM Guineueta agafa forma

Les obres deixen també entreveure les futures graderies

La pista poliesportiva del CEM Guineueta ja comença a agafar forma i a transformar el paisatge d’aquesta zona del barri. Actualment s’està instal·lant la coberta, després que arribés fa un mes el material que la conforma. A més, ja es poden veure les futures grades per al públic, que quedaran sobre els nous vestidors. Dos elements que han canviat de costat, per aprofitar el desnivell del talús que connecta l’espai amb el camp de futbol de la Guineueta. Tot i això, tot apunta que no es compliran les previsions, que fixaven el final de les obres per a aquest mes de febrer.

Les obres reformen l’antiga pista de patinatge i bàsquet del CEM Guineueta, després de molts anys de reivindicacions per part de l’Escola Esportiva Guineueta pel mal estat del paviment. La cobertura de la pista va quedar pendent fa 50 anys, quan es va inaugurar l’equipament. El fet d’estar descoberta impedia utilitzar-la quan plovia o feia humitat, ja que el paviment relliscava. Abans de les obres a la pista s’hi practicava patinatge sobre rodes, bàsquet i futbol sala. Tota una sèrie d’equips que han estat distribuïts en escoles mentre duri la remodelació.

Un cop enllestida la reforma de la pista poliesportiva quedarà pendent arranjar els entorns per donar continuïtat a les zones verdes des del parc de la Guineueta fins a l’espai arbrat i enjardinat dels interiors del blocs del barri. Un dels canvis principals serà la reubicació de la caseta dels jardiners a un costat per millorar la visió del parc.

A més, es milloraran els accessos per complir amb la normativa vigent d’accessibilitat, i s’optimitzarà la instal·lació perquè funcioni amb la mínima despesa necessària. En aquesta línia s’han triat materials naturals com la fusta, es farà un bon aïllament i col·lectors solars per escalfar l’aigua. Pel que fa a la il·luminació, es regularà el tipus i la intensitat de llum a partir de tecnologia LED, i sempre es prioritzarà la llum natural. De fet, el disseny de l’estructura preveu moltes finestres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies