Els amants de la música pop coreana tenen una cita a Nou Barris

L’Espai jove Les Basses prepara una jornada amb exhibicions i una masterclass de ball  

Els aficionats a la música K-pop (el pop coreà) tenen aquesta tarda una cita a l’Espai Jove Les Basses, a partir de les 18h. La trobada, organitzada per 6Stars, és d’entrada gratuïta i compta amb moltes activitats relacionades amb el pop coreà.  Hi haura exhibicions de k-pop, ramdom play i roller coaster dance. A més, es pot participar, prèvia inscripció, en una masterclass a càrrec de Katy-Olga Anguile Madola, professora i ballarina de K-pop.

Si voleu sumar-vos a la febre del pop coreà i passar una bona estona, aquesta és una bona oportunitat.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies