S’obren les inscripcions als cursos d’Antenes Maker

Ja ha sortit la programació dels tallers que es faran al gener 

Acaben d’obrir les inscripcions als cursos d’Antena Maker per aquest gener.  Són tallers totalment gratuïts per endinsar-te en el món de la fabricació digital. Podreu explorar com dissenyar les vostres idees i descobrir les possibilitats d’instruments com la talladora làser, la impressora 3D, o el plotter de vinil.

Les inscripcions es poden fer online o presencialment a la biblioteca de Nou Barris.

Cursos que s’ofereixen durant el gener :

AM Gerros 3D

Aquest projecte és una iniciativa de Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa en el marc de les Antenes Cibernàrium, coordinat per Soko Tech i en col·laboració amb l’Ateneu de Fabricació del Parc Tecnològic.

Més informació al web d’Antenes Maker.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies