Millores en la senyalització dels blocs de Ciutat Meridiana

L’Ajuntament instal·la plaques amb la numeració dels carrers per facilitar-ne la ubicació a serveis d’emergència

Conduir per Ciutat Meridiana a la recerca d’una adreça concreta serà més fàcil a partir d’ara. L’Ajuntament està instal·lant indicadors amb la numeració dels edificis. Es tracta d’un tema important en un barri amb pocs carrers, però molt llargs, discontinus i ple de revolts, on, a més, hi ha un gran nombre d’illes interiors. Aquestes porteries, que queden fora de la vista dels conductors i vianants, eren el malson per a les persones que no coneixen prou Ciutat Meridiana.

La mesura, inclosa dins el paraigües del Pla de Barris, pretén facilitar la ubicació de les adreces, sobretot de cara als vehicles de serveis d’emergència, com ambulàncies o bombers. Les noves plaques s’afegeixen a altres elements com els panells informatius i indicatius, que ubiquen el metro i els diversos equipaments dels barri, així com els plànols que acompanyen aquestes senyalitzacions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies