El Mercat de la Mercè estrena façana lateral

Les obres reformaran a partir de final de mes l’accés principal

L’accés lateral del Mercat de la Mercè pel carrer d’Aneto ja llueix renovat, amb una estètica similar a l’altra façana lateral, la del carrer de Sant Iscle. S’han instal·lat sobre les portes unes estructures de fusta que imiten les antigues persianes. Aquestes obres es van aturar per Nadal per no perjudicar les vendes del mercat.

A finals de mes començarà la darrera fase de renovació de façanes amb l’accés principal, el del passeig de Fabra i Puig, amb l’objectiu de millorar la visibilitat del mercat. Les obres instal·laran una segona pell per davant de la façana ja existent a base d’unes gelosies de lames de fusta, que estèticament recorden grans persianes i generen un porxo de protecció a la zona dels accessos. Ho faran amb un material natural, de fusta, en referència al producte fresc del mercat. L’objectiu és protegir els vidres de la radiació solar i donar una nova imatge molt més contemporània al mercat sense canviar la seva volumetria original i característica.

A banda de la reforma de la façana, es canviaran els paviments i les portes d’accessos, així com la il·luminació de tota l’àrea per fer més visibles i accessibles les zones d’entrada i sortida. El projecte té un pressupost total que supera els 240.000 euros.

Les obres no afectaran l’activitat comercial de l’equipament. Tot i això generaran algunes molèsties i canvis provisionals al mercat com pot ser el tancament de determinats accessos mentre es realitzen les tasques.

El de la Mercè és un dels mercats que millor funcionen al districte de Nou Barris. Els paradistes, però, coincideixen que calia renovar la façana i els accessos, massa obsolets i que restaven a la imatge de modernitat que sí hi ha a l’interior de l’equipament.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies