Un circuit de salut inclusiu al parc de la Guineueta  

Els equips de gimnàstica per a joves i adults inclouen un aparell per a gent amb cadira de rodes  

El parc de la Guineueta estrenarà en breu un petit circuit de salut a tocar del carrer del Castor, número 22. Tot just a sota de l’actual caseta de Parcs i Jardins i el camp municipal de la Guineueta. Aquest nou espai compta amb tres aparells de gimnàstica adreçats a joves o adults que facin més d’1,4 metres.  A més, un dels elements és accessible per a les persones amb cadira de rodes.  Els usuaris del circuït podran treballar cames, cintura i braços.

Al cartell indicatiu l’Ajuntament ofereix una sèrie de consells per als futurs usuaris com ara evitar l’esforç excessiu mentre es fan servir els aparells o la necessitat de fer estiraments suaus abans de començar i en acabar els exercicis. També recorda la importància de practicar esport amb regularitat, dos o tres cops a la setmana, per millorar i mantenir una bona salut.

El circuit de salut se suma a les millores que l’Ajuntament ha dut a terme al parc de la Guineueta en els darrers dos anys. Unes tasques que han millorat sobretot l’accessibilitat al parc, obrint-lo als barris amb els que limita. La remodelació del parc ha suposat l’ampliació de les voreres i la renovació del paviment, millors i nous camins i accessos, l’arranjament d’alguns jocs infantils, una nova xarxa de reg, la restauració dels parterres i d’elements vegetals. Un dels espais que també s’ha millorat és l’àrea d’esbarjo de gossos, que es va reestrenar l’any passat després de fer algunes modificacions al projecte seguint les demandes dels usuaris.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies