Torna l’Escola de Salut per a Tothom de la Guineueta

El primer semestre es dedica a temes relacionats amb la vida activa i saludable

L’Espai Social de Salut Comunitària Guineueta, ubicat als baixos del CAP Guineueta, enceta al febrer un nou curs de tallers i xerrades de l’Escola de Salut per a Tothom. Es tracta d’un espai d’aprenentatge dinàmic i participatiu amb temes pensats per a totes les edats, orientats a una vida activa i saludable. En aquesta edició, trobareu tres temes especialment interessants: una sobre com recuperar les ganes de viure després d’una relació tòxica; una altra que serà un tast d’autodefensa i, finalment, una darrera al voltant de com reaprofitar els aliments amb seguretat.

Pel que fa als tallers, hi trobareu el de memòria, adreçat a persones derivades per personal sani­tari amb deteriorament cognitiu lleu o en procés diagnòstic; el de txikung, que inclou meditació en moviment, coordinació fluida de moviments lents, respiració profunda rítmica i un estat mental meditatiu i calmat. I, finalment, un taller adreçat específicament per a les dones consistent a transformar el dolor emocional.

Us podeu inscriure de diverses maneres:

Lliureu la butlleta emplenada al CAP Guineueta
Escriviu un correu a comunitariaguineueta.bcn.ics@gencat.cat
Truqueu al telèfon 675213996
Tingueu també present que inscriure’s a una activitat no en suposa l’admissió automàtica. L’organització contactarà amb les persones admeses per ordre d’inscripció i en funció de les places ofertes.

Cal recordar, a més, que l’Espai Social de Salut Comunitària Guineueta incorpora també un punt d’informació sobre demències, amb cita prèvia al telèfon de la Fundació Uszheimer, el 93 418 65 65.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies