Onze noves sessions d’acollida per a persones immigrades

El SOAPI les informa de serveis públics, entitats, tràmits o recursos formatius i d’inserció laboral, entre altres temes

El Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades (SOAPI) ha programat per a aquest any  onze noves sessions d’acollida. Se’n farà una al mes, excepte a l’agost, de 18 a 20h.  Les dates de les properes sessions seran 3 de febrer, 2 de març, 6 d’abril, 4 de maig, 8 de juny, 13 de juliol, 21 de setembre, 5 d’octubre,  2 de novembre i  14 de desembre.

Les sessions són conduïdes per personal expert que informa sobre serveis públics i entitats socials, tràmits d’estran­geria, recursos formatius i d’inserció laboral, cursos de català i castellà i d’altres temes. Al final de la sessió es lliurarà un certificat d’assistència que pot ser valorat en alguns tràmits d’estrangeria. En cas necessari es compta amb servei de traducció.

El SOAPI és un servei municipal expert en acollida i acom­panyament de persones immigrades. Ofereix informació, orientació, suport i assessorament sobre coneixement de l’entorn, empadronament, obtenció de la targeta sanitària, aprenentatge de llengües, tràmits d’estrangeria, drets i deures, as­sociacionisme, oci i cultura i altres temes.

A banda de les sessions informatives, també du a terme mòduls formatius d’acollida i entrevistes individuals. Totes les activitats són gratuïtes per a les persones partici­pants, ja que formen part del programa d’acollida de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a  més informació us podeu adreçar a la Seu del Districte de Nou Barris (plaça Major de Nou Barris, 1) Tel. 676 105 222 / acollida7@bcn.cat

 

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies