26è Festival de Dansa de Nou Barris

La Zona Nord acull el balls popular i tradicionals més representatives d’arreu del món 

El Festival de Dansa de Nou Barris celebra el seu 26è aniversari. Aquest esdeveniment vol ser un reflex dels diferents estils de danses populars d’arreu del món, una mostra multicultural de dansa tradicional i folclòrica. Per la celebració d’aquest aniversari han estat convidades les companyies més representatives de diferents continents, totes elles amb gran qualitat artística i llarga trajectòria en el món de la dansa popular.

La programació s’esten a tota la jornada i és la següent:

-Cercavila musical. Avui a les 12h. Actuació en moviment: samba i percussió pels carrers de la Zona Nord amb l’Associació Cultural SAPEM “Sambando Alegria Por el Mundo” i l’Escola de Samba “Alegría de Barcelona”. Itinerari: Pl. Metro Ciutat Meridiana, Mercat Ciutat Meridiana, Pl. Roja i Pl. Eucaliptus

-Exhibició de dansa tradicional i folklòrica de diferents països del món del 26è Festival de Dansa de Nou Barris a les 19h al Teatre Zona Nord. Entrada gratuïta però cal reservar plaça amb inscripció prèvia per web o al Centre Cívic Zona Nord (presencial, telèfon o email), ubicat al carrer de Vallcivera, 14.

Enguany els grups convidats són:

Mami Wata (dansa tradicional de Guinea Conakry)
Nuala Barcelona Irish Dancers (dansa irlandesa)
Anabel Gutiérrez-Otero y Giovanni Corral (Tango Argentí)
Associació Kalayaan Cultural Filipina a Catalunya (Dansa tradicional de Filipines)
Grup de ball Centre Cultural Euskal Etxea
Grupo de danza Mi Lindo Ecuador (Dansa tradicional d’Ecuador)
Esbart Català de Dansaires (dansa tradicional catalana)

-Exposició: Aureli Capmany. La dansa i l’Esbart Català de Dansaires. Del 14 al 30 de gener al Centre Cívic Zona Nord. Exposició que documenta i mostra la fascinació de Capmany per la dansa i, en especial, la seva petjada a l’Esbart Català de Dansaires i altres associacions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies