Comença la reurbanització integral de l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana

L’espai serà una zona esportiva, de jocs tradicionals i d’activitats comunitàries

Han arrencat les obres que milloraran i optimitzaran la zona esportiva de Ciutat Meridiana, nom amb el qual es coneix l’antic camp de futbol del barri. En aquest espai es va construir fa anys de forma provisional jocs infantils, una canxa de bàsquet i un circuit de salut per a gent gran, mentre que la part superior, just a tocar de l’aqüeducte, es va condicionar com a aparcament provisional. I una altra part de l’espai es va deixar sense cap ús determinat. Els veïns no acabaven d’estar satisfets amb el resultat. Per això es va impulsar un procés participatiu per definir com havia de ser l’espai i ara les obres, a partir del pla de Barris, reordenaran els espais per optimitzar-los i potenciar-ne l’ús, al mateix temps que es construeix un entorn més amable i es recupera la connexió amb la serra de Collserola.

Ara per ara els operaris treballen en l’anivellament del terreny. També s’està condicionant un espai a la part inferior, tocant amb el carrer de Vallcivera, com a aparcament provisional. D’aquesta manera es vol buidar de cotxes la part superior, la de l’aqüeducte. Les obres renovaran la zona de jocs infantils i crearan zones d’estada i lúdiques, per a usos comunitaris com ara celebracions, trobades o festes majors. A més hi haurà una part esportiva que inclourà pistes de futbol 7, bàsquet i un circuit biosaludable, entre altres actuacions. Sota una pèrgola es construiran uns mòduls de magatzem, serveis i local social del club de petanca.

També s’hi col·locarà nou mobiliari urbà i s’hi plantarà nou arbrat. El mur que delimita el recinte es remodelarà de manera que deixi enrere el passat de camp de futbol i sigui més amable i transparent. L’Ajuntament també té la intenció de buidar de cotxes la part alta per condicionar-la i que es pugui utilitzar. Per aquesta raó s’està condicionant un aparcament alternatiu que, segons l’AV Ciutat Meridiana, arriba tard, ja que no s’ha acabat abans de prohibir els cotxes a l’espai de l’aqüeducte.

Més enllà d’aquestes actuacions, el terreny ha d’acollir en un futur un casal de gent gran, un casal de joves i el local de l’associació de veïns, la qual porta 25 anys en un local provisional.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies