L’accés al Casal de Gent Gran i el CEM Turó és ja accessible des de Pi i Molist

S’instal·la una rampa provisional mentre es remodela el passatge de Ricard Canals

El passat mes de juny es va inaugurar el CEM Turó i la urbanització del seu entorn. Però va quedar un tema pendent: l’adaptació de l’accés des del carrer del Doctor Pi i Molist. Després de les queixes de l’AV del Turó de la Peira, l’Ajuntament inicia aquests dies l’adaptació d’un dels accessos, el del passatge de Ricard Canals. Mentrestant, s’han instal·lat unes rampes provisionals a les escales de l’altre accés paral·lel.

Els treballs per millorar l’accessibilitat del passatge de Ricard Canals reformaran les rampes i les escales existents per adaptar-les a les normatives. També se substituiran les baranes i passamans, i es farà una nova pavimentació que eviti problemes en l’evacuació de l’aigua de pluja. Les obres està previst que s’acabin al proper juny. Durant aquests mesos, el passatge estarà tancat i és per això que s’hi han instal·lat un sistema provisional de rampes al passatge paral·lel, situat a uns cent metres.  En un principi el projecte arquitectònic del CEM Turó i els entorns preveia adaptar les escales d’aquest passatge paral·lel, però finalment es va descartar per dificultats tècniques.

Fins ara, el Centre Esportiu Municipal del Turó de la Peira era només accessible al cent per cent pel carrer de Sant Iscle. Però l’accés des del carrer del Doctor Pi i Molist era més complicat. Els usuaris del CEM Turó i del Casal de Gent Gran havien de fer una volta d’uns 100 metres per accedir als equipaments des de les rampes del passatge de Ricard Canals, no adaptades a la normativa i poc adequades per a les cadires de rodes.  Es per això que l’AV del Turó de la Peria reclamava la construcció d’una rampa al tram nord del carrer, que simplifiqués aquesta volta i donés un accés pràcticament directe al casal. L’Ajuntament ha descartat, de moment, adaptar l’accés nord per problemes tècnics, però ja ha iniciat les obres per adaptar les rampes del passatge de Ricard Canals.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies