Neix un grup de la Prosperitat dedicat a promoure la paraula

Inauguren un cicle al febrer amb dos recitals de poesia i la presentació d’un llibre  

De moment són set aficionats a la paraula que volen transmetre el seu amor per la poesia en totes les seves manifestacions: recitals, llibres, hip hop i altres fórmules. Van sorgir dins la Comissió del Centenari de la Prosperitat i ara s’han decidit constituir com a grup propi. Encara no tenen nom però ja han organitzat el primer cicle per donar a conèixer l’iniciativa. Han programat el cicle ‘Lletres d’hivern’ amb dos recitals i la presentació d’un llibre al teatre del Casal de Barri de la Prosperitat. L’objectiu és consolidar el grup amb la incorporació de gent jove que estimi la paraula com a eina de creació artística. “El que pretenem és que això vagi a més, participi més gent que estima la paraula. L’objectiu és aquest: estimar la paraula.”, explica Montse Huguet, membre de la comissió.

A l’embrió del nou grup de poetes i escriptors trobem antics membres de col·lectius que fa uns anys programaven activitats i actes. Fins ara, només es dedicaven a fer una trobada anual amb motiu del Sant Jordi. Ara han decidit tornar agrupar-se com a grup més actiu amb la suma de més gent. L’objectiu és retornar al casal una programació estable dedicada a la paraula, la poesia i la literatura. “Busquem gent que també escrigui, que tingui inquietuds literàries i s’apunti, i aconseguir d’alguna manera que hi hagi una programació estable en el casal.”, assegura Mario Ortiz, de la comissió. Mentrestant, Pepa Cantarero assegura que des del nou grup estan oberts a tot tipus d’actes programats: “Volem presentacions de llibres, narrativa, contacontes, tot el que tingui a veure amb la paraula, tant se val el format, tot tindrà cabuda.”

El cicle Lletres d’Hivern va començar ahir amb un show de poesia freak a càrrec de Jade Sal i Jaume Muñoz. La resta de la programació es farà els divendres a partir de les 21h al Casal de Barri de la Prosperitat. El dia 7 de febrer es presentarà un llibre de Maxime, i tancarà el cicle un recital a càrrec del grup Los Violentos. La intenció és captar nous adeptes a la paraula a partir dels espectacles.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies