Neix un grup de la Prosperitat dedicat a promoure la paraula

Inauguren un cicle al febrer amb dos recitals de poesia i la presentació d’un llibre  

De moment són set aficionats a la paraula que volen transmetre el seu amor per la poesia en totes les seves manifestacions: recitals, llibres, hip hop i altres fórmules. Van sorgir dins la Comissió del Centenari de la Prosperitat i ara s’han decidit constituir com a grup propi. Encara no tenen nom però ja han organitzat el primer cicle per donar a conèixer l’iniciativa. Han programat el cicle ‘Lletres d’hivern’ amb dos recitals i la presentació d’un llibre al teatre del Casal de Barri de la Prosperitat. L’objectiu és consolidar el grup amb la incorporació de gent jove que estimi la paraula com a eina de creació artística. “El que pretenem és que això vagi a més, participi més gent que estima la paraula. L’objectiu és aquest: estimar la paraula.”, explica Montse Huguet, membre de la comissió.

A l’embrió del nou grup de poetes i escriptors trobem antics membres de col·lectius que fa uns anys programaven activitats i actes. Fins ara, només es dedicaven a fer una trobada anual amb motiu del Sant Jordi. Ara han decidit tornar agrupar-se com a grup més actiu amb la suma de més gent. L’objectiu és retornar al casal una programació estable dedicada a la paraula, la poesia i la literatura. “Busquem gent que també escrigui, que tingui inquietuds literàries i s’apunti, i aconseguir d’alguna manera que hi hagi una programació estable en el casal.”, assegura Mario Ortiz, de la comissió. Mentrestant, Pepa Cantarero assegura que des del nou grup estan oberts a tot tipus d’actes programats: “Volem presentacions de llibres, narrativa, contacontes, tot el que tingui a veure amb la paraula, tant se val el format, tot tindrà cabuda.”

El cicle Lletres d’Hivern va començar ahir amb un show de poesia freak a càrrec de Jade Sal i Jaume Muñoz. La resta de la programació es farà els divendres a partir de les 21h al Casal de Barri de la Prosperitat. El dia 7 de febrer es presentarà un llibre de Maxime, i tancarà el cicle un recital a càrrec del grup Los Violentos. La intenció és captar nous adeptes a la paraula a partir dels espectacles.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies