Segon cicle del Zona Gaming a la Zona Nord

La biblioteca organitza tot d’activitats per conèixer i reflexionar sobre el món dels videojocs

Per segon any consecutiu, la Biblioteca Zona Nord acull el Zona Gaming fins al mes d’abril. Es tracta d’un cicle creat el 2018 amb la finalitat de generar un espai de joc jove en clau social a la Zona Nord. En aquesta mena de laboratori d’experimentació, els nois i noies juguen a videojocs, però també debaten sobre les narratives dels jocs, tractant temes com el gènere o la violència. És una manera de fomentar en els joves una alfabetització digital crítica i inclusiva al mateix que aprenen. Com a exemple, la màquina de videojocs arcade que van crear  els participants l’any passat.

El cicle ha començat aquesta setmana amb una visita guiada a l’exposició Gameplay, al CCCB, però el programa del Zona Gaming té moltes altres activitats de caire divers, com una fira de jocs retros, tallers i projeccions de pel·lícules relacionades amb el tema dels videojocs.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies