Cinc espectacles del Cítric de l’Ateneu Popular 9Barris que reflexionen sobre la por i les violències  

El cicle de cultura crítica i popular compta amb artistes com Albert Pla, Iria Pinheiro o Alberto San Juan

Un any més el cicle de cultura crítica i popular Cítric aterra a l’Ateneu Popular de Nou Barris per fer reflexionar, aquest cop sobre la violència en les seves diferents vessants. El cicle debat, entre d’altres temes, sobre la violència que exerceix el masclisme per defensar-se de les mobilitzacions del moviment feminista, denuncia també el racisme i la por que s’exerceix molt cops des d’organismes i les institucions. Són violències que, diuen, ens envolten diàriament i que en la majoria dels casos ens priven de llibertats i drets.

En aquesta edició del Cítric convida a pensar sobre la por i la violència en les seves diverses formes. L’Ateneu Popular de Nou Barris aposta per fer servir la cultura com una trinxera comuna per combatre desigualtats i injustícies. Per l’escenari passaran els espectacles Nueva York en un poeta d’Alberto San Juan i la Banda Obrera (avui diumenge), Miedo d’Albert Pla (dues sessions divendres 28 de febrer), No es país para negras de Silvia Albert Sopale (dissabte 14 de març), Anatomia dunha serena d’Iria Pinheiro (dimecres 29 d’abril) i Deforme semanal a càrrec d’Isa Calderón i Lucía Lijtmaer (dissabte 23 de maig).

Les entrades als espectacles tenen un preu de 12 euros, 10 euros si es fa la compra anticipada. L’Ateneu Popular de Nou Barris ofereix també un abonament per a tot el cicle d’espectacles de 45 euros, que no és de caràcter individual i es pot compartir.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies