“Payasas, bártulos y cachivaches” a la Torre Llobeta

El centre cívic acull aquest mes una mostra per reflexionar sobre el paper de les clown

La pallassa, directora i pedagoga del clown Merche 8A estrena avui a les 17h, juntament amb Mercè Ortega i Lluna Albert, l’exposició “Payasas, bártulos y cachivaches” al centre cívic Torre Llobeta. Una exposició que pretén visualitzar les professionals del clown. “En el fons, aquesta exposició neix d’una pregunta: On són les pallasses?- explica  Merche 8A- Des que vaig començar a fer de pallassa he anat recollint i atresorant objectes i programes que tinguin a veure amb els pallassos. Mig en broma mig seriosament deia que algun dia muntaria un museu del pallasso. Avui sóc menys ambiciosa, o més realista, així que de museu vaig passar a exposició.” La intenció és recapitular totes aquelles dones que s’han dedicat al clown, com a testimoni per a les futures professionals.

Merche 8A té una llarga trajectòria dins el clown, fet que la va fer mereixedora al 2014 del Premi Nacional de Circo, per la seva trajectòria, i com a representant de totes les dones pallasses del circ a Espanya. ​Va començar al món teatral als 12 anys i gairebé 40 anys després continua en actiu en el món de l’espectacle i la pedagogia, a més de col·laborador amb l’ONG Pallassos sense Fronteres.​

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies