Les canyes  tornen a inundar el tram del rec Comtal entre Vallbona i Montcada

La vegetació ja tapa alguns trams d’aigua que abans eren visibles des del camí

El rec Comtal que transcorre paral·lel al camí que connecta els barris de Vallbona (Barcelona) i Can Sant Joan (Montcada i Reixac) ha estat envaït  de nou per la vegetació i les canyes. Fa quatre anys, tots dos municipis van fer una gran inversió per netejar aquest tram descobert de la sèquia i ampliar el camí que connecta les dues ciutats. Els veïns denuncien que la manca de manteniment i el fet de no desbrossar els límits del rec contribueixen a l’embossament d’alguns trams d’aigua.  Les darreres pluges, a més, han sumat més vegetació caiguda que fins i tot tapa en molts trams la visibilitat del rec des del camí. La força de l’aigua ha arrossegat fins i tot una part dels fonaments del camí.

Aquest matí, una brigada de l’Ajuntament de Barcelona ha hagut de treure les canyes i altres elements que l’aigua del rec havia arrossegat fins a la caseta del canvi d’aigües. El rec comtal baixa aquests dies amb més cabdal de l’habitual, en part a causa dels obstacles que estreten el pas de l’aigua en determinats trams.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies