El projecte del CEM Turó de la Peira, premi Ciutat de Barcelona 2019

El jurat destaca la seva qualitat en l’ús estructural i sostenible de la fusta

Els arquitectes Anna Noguera i Javier Fernández han estat guardonats amb els premi Ciutat de Barcelona 2019 en la categoria d’Arquitectura i Urbanisme pel projecte del CEM Turó de la Peira.

El jurat, format per Kathrin Golda-Pongratz, Ramon Faura Coll, Ethel Baraona Pohl, Moisés Puente Rodríguez i Guillermo López, n’ha valorat la l’aposta pels equipaments públics de qualitat, així com el significat de la peça per la seva plena integració en una situació urbana complexa. Gràcies a una estratègia sòbria i contundent és capaç de solucionar molts dels reptes que planteja l’emplaçament: desnivell topogràfic, accessos i relació amb el veïnat. En destaca l’alta qualitat de l’espai diàfan superior i l’ús estructural i sostenible de la fusta.

Aquest és el segon premi per als arquitectes del projecte, després que el passat novembre s’enduguessin el premi Mapei, un guardó que reconeix les persones professionals que impulsen projectes sostenibles i que també destaca les bones pràctiques que contribueixen a l’evolució de la construcció.

Els premis Ciutat de Barcelona tenen per objectiu guardonar la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen, o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies