La Mitja Marató de Barcelona afecta les línies D50, V27, V29, 47 i 62

La cursa modificarà el recorregut dels autobusos entre les 8.30 i les 14h aproximadament

Aquest matí se celebra la Mitja marató de Barcelona, i tot i que no trepitjarà territori de Nou Barris, sí que afectarà algunes de les línies d’autobusos que circulen pel districte. L’Ajuntament preveu que durant el temps que duri la cursa, aproximadament entre les 8.30 i les 14h, prop d’una quarantena de línies de bus veuran afectades el seu recorregut habitual. Entre elles, la D50, que va del Paral·lel a la Ciutat Meridiana; la V27 i la 47, que enllacen el passeig Marítim amb Canyelles; la V29, que uneix Diagonal Mar i les Roquetes; i la 62, que connecta la plaça de Catalunya amb Ciutat Meridiana.

Podeu consultar informació sobre les afectacions al telèfon d’atenció a la ciutadania de TMB 902 075 027 (de dilluns a diumenge, de 8 a 21h) i també al compte d’informació i atenció a Twitter (de dilluns a divendres feiners, de 7 a 20h).

La Mitja Marató de Barcelona 2020 sortirà a les 8.45h del passeig de Pujades, i passarà pel passeig de Picasso, l’avinguda del Marquès de l’Argentera, el passeig d’Isabel II, el passeig de Colon, el passeig de Josep Carner, la plaça de les Drassanes, l’avinguda del Paral·lel, el carrer d’Entença, la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer de Bailén, la ronda de Sant Pere, el passeig de Sant Joan, el passeig de Lluís Companys, els carrers de Buenaventura Muñoz, de Pallars, de la Llacuna, del Perú i de  Josep Pla, la Gran Via de les Corts Catalanes, la rambla de Prim, l’avinguda Diagonal, el carrer d’Espronceda, la plaça de Llevant, el passeig del Taulat, el passeig de Garcia Fària, l’avinguda del Litoral i els carrers de l’Arquitecte Sert, de Salvador Espriu i de la Marina.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies