Un joc familiar per descobrir les dones que han fet història

La Biblioteca de Nou Barris organitza un taller per jugar al Qui és qui? amb mirada femenina 

Una manera divertida per visiblitzar les dones que han fet històra és a partir del joc en familia. Això es precisament el que ens proposa aquesta tarda la Biblioteca de Nou Barris.  En un taller participatiu inspirat en el popular joc Qui és qui? els infants i adults descobriran la vida i el que han fet dones que han destacat en els diferents camps de les lletres o ciències. En aquest sentit, la biblioteca aprofitarà el taller per donar difusió dels fons de biografies femenines de l’àrea infantil.

Isabel Regina serà l’encarregada de donar joc a l’activitat adreçada a famílies amb nens i nenes de 6 a 10 anys. La cita és a la Biblioteca de Nou Barris (plaça Major de Nou Barris, núm.2) a les 17.30h.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies