Una fira d’entitats i oficis adreçada als joves

L’espai juvenil de Les Basses organitza una jornada per orientar sobre l’oferta de cursos gratuïts

‘Vine, tria i forma’t’, sota aquest lema l’Espai Jove Les Basses ha organitzat la cinquena edició de la seva fira d’oficis i formació adreçada a persones entre els 16 i 35 anys. Aquest any, com a novetat, la fira ha comptat amb la presència de més de 30 entitats, la majoria arrelades al territori de Nou Barris.  Totes elles han mostrat l’ampli ventall de cursos gratuïts per als joves que tenen. Entre l’oferta a triar hi ha, entre d’altres, formació en restauració, seguretat, construcció o de monitors de lleure. Cada any, però, se sumen més cursos relacionats amb la tecnologia, els videojocs, els serveis a les persones i també enfocats als mercats laborals estrangers.

A la jornada, els joves van disposar, a més, d’un espai per resoldre qualsevol pregunta formativa i laboral, que és un dels serveis que ofereixen de manera continuada els dinamitzaciors sociolaborals de Les Basses i l’equip del Punt infoJOVE Nou Barris. En aquest espai molts joves ja han pogut reservar entrades per al proper Saló de l’Ocupació Juvenil, que se celebrarà els dies 19 i 20 de març a Barcelona.

Els organitzadors valoren molt positivament l’acollida de la fira, amb una afluència de públic d’un centenar de joves inscrits.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies