Una campanya per ordenar l’estacionament de motos a voreres

L’Ajuntament intensifica els esforços a Fabra i Puig amb Teide

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit reprendre la campanya ‘Ciutat de Vianants’ amb l’objectiu que ciclomotors i motocicletes utilitzin les places habilitades en calçades i pàrquings subterranis, i no aparquin a voreres sense l’amplada necessària o a zones de vianants.

L’Ajuntament intensificarà els esforços a determinades zones de cada districte. A Nou Barris, se centren en l’espai del passeig de Fabra i Puig amb el carrer de Teide.

La campanya consta de tres fases: una fase d’informadors, una segona fase d’avisos de la Guàrdia Urbana i una tercera fase on es procedeix a sancionar i retirar els vehicles mal aparcats, si s’escau. Posteriorment, agents de la Guàrdia Urbana i vigilants de l’ÀREA comprovaran que les infraccions no es tornin a produir.

Per estacionar les motos s’han d’utilitzar les places d’aparcament habilitades i senyalitzades a la calçada.  A més, es poden aparcar les motos en semi bateria a la vorera si hi ha un espai de pas de més de 6 metres i en paral·lel si l’espai fa entre 3 i 6 metres. Està prohibit estacionar motos a les voreres amb menys de 3 metres d’espai de pas.

També s’ha de tenir en compte que hi ha d’haver una distància mínima de 2 metres entre la moto aparcada, ja sigui a la calçada o a la vorera, i els passos de vianants i les parades d’autobús.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies