Consell de Barri de Can Peguera

La sessió debatrà els punts del pla d’actuació de la legislatura

Continuen les convocatòries de consells de barri al districte. Dijous és el torn de la Trinitat Nova i avui dimarts, els veïns citats són els de Can Peguera. La sessió comença a les 18.30h, al Casal de Barri La Cosa Nostra, ubicat al carrer de Beret, 83. L’ordre del dia va enfocat a establir prioritats d’inversions i actuacions al territori, per tal d’elaborar el PAM (Pla d’Actuació Municipal). A més, s’explicarà el funcionament dels pressupostos participatius, amb què l’Ajuntament convida el veïnat i les entitats a decidir cert nombre d’inversions.

En el cas de Can Peguera, el principal repte és la rehabilitació integral del barri i el Pla de Futur.

Ordre del dia:

1. Constitució de la Comissió de Seguiment
2. Procés participatiu PAM-PAD i pressupostos participatius
3. Torn obert de paraules

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies