Nou enllumenat de l’aqüeducte de Ciutat Meridiana

L’actuació pretén ressaltar de nit la singularitat del conjunt arquitectònic

Al llarg de les properes setmanes es duran a terme les obres d’instal·lació del nou enllumenat a l’aqüeducte de Ciutat Meridiana, situat a l’antic camp de futbol del barri, a l’avinguda dels Rasos de Peguera.

Les actuacions pretenen aconseguir una nova il·luminació ornamental que ressalti de nit la bellesa d’aquest conjunt arquitectònic. Bàsicament es faran dues actuacions. D’una banda, una il·luminació dinàmica amb canvis d’intensitat i de color que permetin, entre altres efectes, simular el pas de l’aigua. I de l’altra, una il·luminació específica per als arcs.

Està previst que les obres estiguin acabades a finals d’abril.  La il·luminació de l’aqüeducte de Ciutat Meridiana es finança amb diners provinents de la taxa turística. I té un pressupost de 153.104 euros.

La previsió és que, més endavant, s’il·luminin també els altres dos trams d’aqüeductes que encara resten dempeus a la Zona Nord. El que connecta Ciutat Meridiana amb Can Cuiàs, però, s’ha deixat per al final perquè hi ha pensat un projecte més ambiciós: convertir-lo en una passera que uneixi els dos barris. Aquesta és una de les demandes dels veïns de la zona, però que encara s’ha d’estudiar.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies