Acte central a Nou Barris del Dia de la Dona

La Biblioteca les Roquetes acull la lectura del manifest centrada en ecofeminismes i emergència climàtica

El proper diumenge és el Dia Internacional de la Dona, però Nou Barris celebra aquesta tarda-vespre l’acte central que commemora la jornada. Està organitzat per la Taula de Feminismes i LGTBI del Districte de Nou Barris i està previst que comenci a les 18h a la Biblioteca les Roquetes. El programa inclou la projecció d’un audiovisual sobre dones i processos migratoris, com a peu per una taula rodona, seguida d’una actuació cultural. Durant l’acte també es llegirà el manifest d’enguany. El Dia de la Dona l’ha dedicat Barcelona i per tant també Nou Barris al nou concepte: ecofeminismes i emergència climàtica. “Perquè darrera de moltes mobilitzacions en defensa del medi ambient hi ha hagut, no només ara, sinó històricament, grans lideratges femenins, com per exemple el de les lluites impulsades per moviments de dones camperoles i indígenes de tot el món, denunciant una determinada manera de fer política (i economia) que ens ha dut a la situació actual. Però, paradoxalment, resulta que les dones són les principals afectades pel canvi climàtic, però minoria en els òrgans polítics i econòmics de decisió en matèria mediambiental.” L’acte comptarà amb el servei dʼinterpretació en llengua de signes.

18h Presentació
18.10h Lectura del manifest
18.15h Vídeo: Dones, llibertat i moviment: Les dones i els seus processos migratoris
18.30h Taula rodona amb fòrum
19.15h Actuació musical intercultural amb la cantant Neila Benbey acompanyada de Juan Barreda a la guitarra
19.45h Cloenda
Exposició: “Llibertat significa moviment”, organitzat per Entrepobles

Aquest, però, no és l’unic acte que se celebra aquests dies ni avui al districte. Podeu consultar la programació al tríptic específic.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies