La vorera nord de la via Júlia s’omple de motos aparcades

La nova normativa fa que els motoristes busquin espais amples i permesos per deixar el vehicle

L’entrada en vigor de la normativa sobre aparcament de motos i, sobretot, els primers avisos de sancions s’ha deixat notar a les voreres més amples. És el cas de la vorera nord de la via Júlia. Si fins fa uns mesos s’hi podien veure aparcades algunes motos, ara els trams més amples s’han convertit en tot un aparador. Aquest matí hem comptat fins a 40 matrícules entre dos trams de carrers. No interfereixen el pas dels vianants ni generen conflicte, però canvien el paisatge del passeig. Un passeig situat entre dos barris plens de carrers estrets, com són Verdum i la Prosperitat. El fet que no hi hagi prou oferta de places d’aparcament per a motos als voltants també ha fet créixer el nombre de motoristes que opten per la via Júlia per deixar el seu vehicle.

L’escena es repeteix en altres zones similars, en què trobem un carrer ample, amb voreres de més de tres metres o placetes, enmig de carrers estrets o semipeatonal, com a la Vilapicina.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies