Tanquen els equipaments públics per prevenir contagis de coronavirus

L’Ajuntament també posposa les sessions dels òrgans de participació

Després de dies de rumors, i de primeres actuacions preventives, com la suspensió de l’activitat cultural, esportiva  i extraescolar, ahir les administracions van anunciar finalment el tancament dels equipaments públics per tal d’intentar contenir el contagi del virus Covid-19. Tal com s’informa al web específic sobre el coronavirus que l’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania, tanquen escoles i instituts, casals de gent gran, biblioteques, escoles de música, ateneus de fabricació, casals de barri, equipaments esportius, casals de joves i d’infants. En definitiva, aquells espais que podrien afavorir la transmissió del virus entre els usuaris.  Aquestes mesures tenen dos objectius principals: contenir l’expansió del nou coronavirus, limitant-ne la incidència, i protegir sobretot les persones més vulnerables, la gent gran i amb malalties cròniques. De fet, s’ha previst un reforç del Servei Municipal de Teleassistència amb trucades proactives a les 100.000 persones usuàries.

En paral·lel, l’Ajuntament ja va informar dimarts de l’ajornament de totes les sessions dels diversos òrgans de participació, com ara consells de barri, consells sectorials o el Ple i l’Audiència Pública, que havien de celebrar-se en deu dies. Encara no s’han donat a conèixer les noves dates, però des de Districte de Nou Barris es convida el veïnat a participar en l’elaboració del PAM-PAD i els pressupostos participatius a través de mecanismes alternatius, com ara la plataforma decidim.barcelona.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies