L’Aqüeducte del Parc Central, en realitat virtual

El projecte RelligantNB ofereix onze punts gravats amb una càmera de 360 graus

El museu històric a través de QR Relligant Nou Barris avança un pas més i afegeix la realitat virtual. El RelligantNB 360 permet ara explorar onze punts del paisatge i del patrimoni del districte, des de qualsevol lloc del món i tal com si qui ho visiona estigués a la ubicació.

S’han gravat onze elements amb una càmera 360º, és a dir, en realitat virtual. Això es tradueix en què en visionar els vídeos a través d’un ordinador, un telèfon o tauleta intel·ligent, o unes ulleres 3D, es pot gaudir de la sensació de ser allà mateix.  Un vídeo 360 és una mena de format de realitat virtual que ofereix una visió circular: es pot veure el que hi ha amunt, avall, esquerra, dreta, i enrere. El funcionament és senzill: tan sols cal moure el ratolí, la tauleta o amb el sistema més immersiu, explorar lliurement la ubicació en el cas de les ulleres 3D.

Els punts que es poden visionar amb aquesta tècnica són els següents: els Aurigues Olímpics de Can Dragó, el Castell de Torre Baró, l’Hospital Mental de la Santa Creu, el cementiri de Sant Andreu, la masia de Can Verdaguer,l’Ateneu Popular de Nou Barris, Ca n’Artès, Can Basté, el santuari de Santa Eulàlia de Vilapicina, la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova i l’Aqüeducte del Parc Central. Aquest darrer punt el podeu veure a continuació:

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies