Enlloc millor com a casa

Dies de confinament per aturar la propagació de la covid-19

Vivim dies excepcionals, en què són cabdals la precaució i el tenir cura uns dels altres, sobretot de les persones més vulnerables. La solidaritat també aflora, i s’estan creant xarxes de suport als nostres barris.

L’equip de NouBarrisNet també ens hem sumat al confinament dictat per les autoritats i fins que no es recuperi la normalitat, serem a casa. Per aquesta raó, les actualitzacions d’aquesta pàgina es veuran afectades, i no us podrem oferir l’actualitat habitual, ara per ara. En canvi, sí que us convidarem a conèixer altres projectes, com el Relligant Nou Barris 360, de realitat virtual.

En paral·lel, potser heu comprovat que l’informatiu btv notícies 73 ha desaparegut de les pantalles des de la setmana passada. Com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma, betevé ha adoptat mesures preventives per garantir tant la seguretat, com el servei públic i el dret a la informació de la ciutadania.  S’ha reforçat la cobertura informativa relacionada amb la covid-19 i s’ha modificat la resta de programació. Es continuen emetent els informatius ‘btv notícies migdia’ i ‘btv notícies vespre’ en els horaris habituals (14 i 19.30 h), tot i que l’actualitat i les mesures de seguretat en marcaran la durada i els horaris d’emissió definitius. I s’han suspès de moment l’emissió de programes com el btv notícies 73, a més d’altres  com ‘Àrtic’, ‘La porteria’, ‘Catakrac’, ‘La cartellera’, ‘Feeel’, ‘La família Barris’, ‘Bàsics’, ‘btv esports’ i el debat d’’El matí de Barcelona’.

Esperem i desitgem recuperar aviat la normalitat. Fins aleshores, seguiu les recomanacions i quedeu-vos a casa.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies