‘Nou Barris des de casa’, un web municipal informatiu i de suport

La plataforma Decidim.Barcelona es reconverteix en un aplec d’informació i recursos

L’Ajuntament ha reconvertit aquests dies la plataforma Decidim.Barcelona, que havia de servir per elaborar els pressupostos participatius amb la ciutadania, en un web de servei que recull iniciatives culturals, educatives, esportives i de cures, com les diverses xarxes de suport veïnal que han sorgit aquests dies. La idea és que tothom pugui accedir a aquests recursos i participar-hi, mentre duri el confinament.

Al web hi trobareu diversos apartats. Un d’ells és el que recull tota la informació útil sobre el coronavirus com les recomanacions per evitar contagis i els passos a seguir en cas d’emmalaltir. També hi trobareu informació sobre serveis, com ara l’atenció als casos de violència de gènere o de temes laborals.

A més, la pàgina recull un conjunt d’iniciatives culturals, educatives, esportives i de cures que s’estan duent a terme al Districte Nou Barris. Des de les que comparteixen en obert diferents equipaments públics, a eines i recursos que proposa la ciutadania perquè aquests dies d’aïllament cap persona se senti sola. Des de casa, tothom pot proposar alguna activitat, ja sigui cultural, educativa o esportiva. Per tant hi podeu consultar les iniciatives comunitàries actives als barris i participar-hi com a voluntari/ària, o crear-ne  de noves. També podeu participar als debats oberts i introduir-ne de nous a l’espai que s’ha batejat com a La Plaça.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies